Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Haarkunst Nederland 

Jouw haar, kleur en extensionspecialist App: 0681808589

Kioma haarmasker


Dit professionele kappersproduct zorgt voor extra bescherming tegen invloeden van buitenaf en geeft het haar een mooie glans. Daarnaast is het minder statisch. Het bevat verschillende mineralen en vitaminen die het haar voeden. Bv: b1, b2,pp,d,e, speciaal geschikt voor dof, futloos en beschadigt haar.En daarnaast ook nog voor de verzorging van extensions.

U kunt dit op verschillende manieren gebruiken:

Masker: Na het wassen van het haar kun je dit gelijkmatig aanbrengen in het natte haar. Vervolgens 10-15 min laten intrekken en zorgvuldig uitspoelen.


Crèmespoeling: U kunt dit product gebruiken ter vervanging van crèmespoeling waardoor het haar intensiever verzorgt wordt. Spoel het product dan na 3 minuten zorgvuldig uit.


Leave in conditioner: Daarnaast is het geschikt als leave in conditioner. Na het wassen van het haar en het aanbrengen van het masker deze niet volledig uitspoelen en een klein beetje in de punten laten zitten. Hierdoor beschermt u het haar tegen bijvoorbeeld de hitte van de fohn en andere invloeden van buiten af.